34 jaar ervaring in de automobiel sector

Xavier Monserez is na 34 jaar terug gekeerd in de gebouwen waar zijn carrière begonnen is in de automobiel sector.

Na mijn legerdienst ben ik begonnen als mekanieker en carrossier in deze gebouwen, toen nog autobussen Monserez. Zaak van mijn vader en nonkel. Ze hadden toen ook al de BMW concessie in Aalbeke.

Toen mijn vader en nonkel hun business verdeeld hebben onder elkaar, is de BMW Concessie in handen van mijn vader gekomen en nonkel heeft de autobussen verder uitgebaat.
Enkele jaren later hebben mijn broer en ikzelf de BMW concessie overgenomen van ons vader. Waar we die uitgebreid hebben tot de welbekende 3 BMW Monserez concessies: Aalbeke, Kortrijk en Ieper.

Terug naar de eerste liefde

Na 34 jaar carrière als zaakvoerder in de automobiel sector, heb ik dus samen met mijn echtgenote Virginie beslist om de kennis en passie op een andere manier aan te pakken.

Toeval is soms raar! Op het moment dat wij beslisten van een andere weg in te slaan kwam dit gebouw in de Moeskroensesteenweg 209 te koop waar mijn carrière begonnen was. Wij hebben dus geen seconde getwijfeld ….

Monserez Classics is nu echt de passie voor Oldtimers op een rustige , enthousiaste manier ontdekken en het koesteren van al dat moois in een leuk aangeklede omgeving.
De voertuigen die hier bij mij gestald gaan staan zal ik ze soigneren zoals het mijn voertuigen zouden zijn .